Wednesday, June 16, 2010

I'm 24 weeks pregnant now!

rasa cam kejap je kan hehe dah 6 bulan dah
tp still jugak ade org kata xnampak perut
yg en.zas skg asik la panggil bini dia ni buncit,buncit
sabo je la aku!

barang baby mmg xbeli apa pun lagi,sbb mak mertua zue kata jgn beli awal2
tu pun kitorg sorok2 beli botol susu time sale haha
sekali adik zue pi bgtau plak kat mak mertua zue
cis ko yah mmg saje je..tp xpelah..xkisah sgt pon.

check-up utk 6 bulan belum lagi sepatutnya 12 hb ari tu tp sbb ikut en.zas g desaru
kena postpone la..maybe ahad ni tu pun kalau doktor ada

nak gambar terbaru?




gambar last paling xbleh blah haha berkerut semacam je
ni sume gambar2 masa g desaru hari tu
en.zas ada keje kat sana cover utk Joran
saje2 nak ikut sbb bosan dah lama x g mana2

nasib baik boleh ikut hehe




3 comments:

~dARlee zURiS~ said...

org tua2 mmg tak kasi beli awal2
tp,biasalah kita nie mmg terlebih excited.anak 1st katakan..hehee...

yang,pesan kat hubby tu jgn panggil awak bukan2 tau.nanti kenan kat baby lak.
cam akak dulu mr sharil suka cakap "burung b dah bunyi" bila akak ngadu lapar.
tup2 kysha punya mulut mmg cam burung tiap kali lapar nak minum susu.huhuu...
nasib baik skrg dah ok.

zue said...

tula kan..kitorg mmg ikut je la dah kata jgn beli kitorg pun xbeli..

alamak yeke,nnt zue cakap hubby zue la kg xpasal2 plak kenan kat baby,anyway kysha sgt la comel suka zue tgk muka dia hehe

ima said...

hai juju..lame x dgar cite..nampak la perut juju..tp xde la ketara..bestnye da nk jadi ibu..