Wednesday, July 28, 2010

Preparation for baby

alhamdulillah sume barang utk baby dah siap beli dah
baby pon dah masuk 30 weeks now...10 more weeks to go or maybe less
org selalu kata anak sulung awal skit tp xtau la kan
semalam sesi memborong barang baby smpai lengkap
selagi xlengkap jangan balik haha

yela nanti dah puasa mesti dah xlarat nak membeli belah
pastu raya dah tunggu hari je
so b4 puasa jom la kita siapkan apa yg patut
oh en.zas sangat cerewet masa nak pilih barang baby
dia xkisah berabis banyak pon xpe
zue lagi suke haha

ade sekali tu masa nak beli bedak baby zue suh en.zas bau dulu bedak mana yg dia suka
zue suka brand Pureen and masa tu ada promo la dua botol besar + free baby bath rm11.50 je
dah plan nak amik tp xpe kasi chance la papa dia pilih kan (oh itu maybe panggilan en.zas nanti :))
zue saje cakap "b nak amik yg ni la yang,bau dia sedap lagi pun murah la 2 pek baru bape"
dia boleh jawab apa tau " syg nak bg anak ayg pakai barang murah2?"
terus tergelak besar zue..last2 amik brand Anakku, en.zas yg pilih

skg ni zue bile siang agak energetic la tp bile malam
hamik ko! susah nak tido
nak kena pusing sana cni dulu baru tido
kadang2 zue pun jadi cranky jugak haha
nnt merengek2 kat en.zas,kalau dia ngantuk mmg dia xlayan dah haha
fadan muko kau!

kalau en.zas dah terlelap tu mmg zue pandai2 sendiri la
cari posisi yg sesuai sampai terlelap sendiri
xpelah demi mu baby hehe


1 comment:

oneyani said...

letak la gambar brg baby tu..excited sgt nk tgk