Wednesday, February 4, 2009

Hari Ahad

malam ahad lepas me ngan en.zas g 1-U.hajatnye nak g tgk wayang la cite Sifu dan Tongga.So sampai2 je 1-u trus ktrg g beli tiket.ktrg pilih show pas magrib.yg ade pn kul 8.35 so ok la.tp time tu baru kul 6 lebih la if i'm not mistaken.memandangkan ade masa lg ktrg pn menghala ke MPH la nak cari magazine.

en.zas mmg dah menuju ke arah tmpt magazine me je yg dah melencong hehe tmpt novel melayu ade niat nak beli pas2 belek satu2 nak tgk sinopsis.kebanyakan citenye sme je..jiwang2an so not me!!me ngan en.zas pn xjiwang klu bercakap ikut sedap je xde nak tapis2 de kuar segala pale hotak.en.zas dah tanya "nak beli ke xnak?".me pn wat muka selenga cakap "xnak la jiwang la"

pastu me pindah plak g tmpt novel english igt nak beli lg yg little black dress nye series tp cm xmenarik minat plak.tb2 me terpandang satu novel yg mmg dah lama nak beli tp asal terjumpa je poket tgh kering kontang.dgn pantasnye me amik n wat muka manis g kt en.zas n ask

"err bulan ni pnye budjet ade lebih x agak2?"(me yg suruh dia kwal my perbelanjaan klu x mmg abis sume diguna utk shopping)

"nape?"

"emm klu nak beli ni bleh x?dah tgk kt internet sinopsisnye"(siap xplain lg)



en.zas terus amik n pegang sekali ngan magazine yg ktrg nak tu means dah diluluskan la tu hehe ni wat syg kt dia ni muahaha

tp dlm ati tu sbnrnya nak beli novel Ink Heart.mulut ngomel plak pasal Ink Heart..igt xde kt ctu sbb me dah tgk kt mph mid ade.lg skali me wat muka manis nak mntak beli ink heart plak.

"emm ayg..klu b nak beli 2 bleh x?hehe"

n me xplain la ade diskaun sgala pe sume.then diluluskan waaa best gle tp suddenly jd dlm dilema plak ternampak novel Twiligt.


dari 2 trus jd 3 ngehngeh gle tamak tp last2 xamik me amik 2 je..sbb budak mph tu xplain tah hape2...

pas balik tgk wayang tu en.zas singgah shell isi myk, skali masuk keta dia hulur air...PEARL KACIP FATIMAH...i was like dia ni wat lawak ke ape x penah2 bg minum air ni??

"sje bg b minum kan b xsihat sgt"...

oh ok bleh trima la alasan tu xpela minum la jugak...

2 comments:

PiNkLaDy said...

Waaa.. rajinnye baca novel BI.. Huhu.. da keje bole la kot membeli belah novel yea.. isk2.. xsabar nak keje.. haha

zue said...

dlu suka baca novel bm tp lme2 dah bosan sbb jiwang n jln cite sme je..