Friday, August 21, 2009

Online Shopping

now i'm addicted to it.

serius..dah la memang suka shopping dapat plak duk depan pc pun still dapat shopping lagi maka menjadi2 la crazy-ness zue pada shopping ni.
ari tu masa hampir hilang barang yg di order cam dah serik
tpppp takdenye proses pembelian masih berjalan hik hik

baru ari isnin ari tu zue book satu baju from an
tiba2(ceh tiba2 konon) semalam zue book lagi satu dari miss hunny plak

yg 1st tu zue text en.zas siap2 bagitau
tp yg 2nd tu zue buat senyap2 je

then semalam masa balik nak kasi tau la tp bermukadimah dulu

"emm..ayg..b ade satu benda nak bgtau tapi jangan risau b akan settle kan sendiri"

laju ko dia jawab

"pe dia.. syg dah order lagi baju la tu ye"

i was like...how did he knows

"mana ayg tau?"

"alah b tu kalau dah cakap cmtu mesti b dah beli baju lagi la tu..paham sangat dah"

serius zue x ingat plak zue penah wat ayat camtu b4 this
memang dasyat instinct mamat ni

actually couple of my colluege pun ade jugak yg suka online shopping ni
zue xtau pun tp tengok asik ade parcel pelik jugak
then she told me baru la zue tau

tu yg tetiba gatal nak letak address ofis ari tu
pastu gelabah sendiri bile barang tak sampai
sampai...cuma lambat skit and dah ada orang bukak!!
nasib baik barang still ok.

yg baru ni sume zue letak address biasa balik.
xmau dah jadi cm hari tu
hate that feelings!

1 comment:

♥ balkidz_hunny ♥ said...

hehe..
Im also addicted to it!
dah ade blog-shop pun still shopping kat blog org..
singgah lagi nanti yer..
next week ade stock baru kot..
nanti promote kat kengkawan k..
tq n nice doing bizz with ya! =)