Thursday, October 22, 2009

Takde idea nak update

tula reason nya nape blog ni jarang berupdate
update dengan tiada gambar juga adalah membosankan
bukan xde gambar tp gambar sume dalam laptop abis tu camno?
ha camni la

kamera yg tak canggih juga salah satu faktor malas nak update sbb gambar xcantik(huh salahkan camera plak)
malam semalam tolong kemaskan bilik en.zas
dia bertukar bilik dari bawah ke atas
so korg imagine bape kali zue naik turun tangga dok angkut barang

gile kental..balik keje pas solat maghrib terus start2 bawak kuar barang dari bilik
kuar abis peluh jantan ke betina ke tak kira dah
tapi bagus gak sbb b4 pegi umah en.zas tu kitorg baik punya tibai nasik kat kedai mamak
alasan kitorg benti makan?
sbb jalan jem sakan malas nak tggu dah lapa plak tu

xkoser den nak tggu..
kitorang singgah TTDI makan kat sana
dah kenyang perut suka hati terus buat keje
nak di jadikan cite masa sampai tu xde letrik plak
en.zas dah plan kalau letrik xde lama,dia ajak kuar balik g tengok wayang
elok kitorang sampai dalam 5 minit gitu dah ade balik dah
cit..baru verangan nak tengok Papadom

ye zue x tengok lagi cite tu...sedey
tapi zue dah tengok cite last week

tengok 3D lagii...ui..ui bestnye hehe
sape2 yg xtengok lagi zue syorkan pegi tengok
best hoho

p/s: dah lama x wat n3 pasal movie kan? selalu tengok tp malas nak google hehe

2 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

akak ambik gambar guna kamera henpon jer dik

hehheheh

=D

Zue(Juju) said...

hahahahaha

zue saje je ngade2 kak yanie :)