Tuesday, February 23, 2010

Berabuk sudah

hari ni zue mc..kena gastrik..lately makin teruk makan ubat pon xjadi ape
tp ade keje nak buat

bukak laptop td ingat nak wat documentation skit tp end-up......................
baru printscreen satu interface je dah stop

xlarat nak buat!!!!!!!!
bukak blog ni nak ngadu la konon
selain nak mengalihkan sawang2 segala yg bergantungan kat blog ni

oh yes..gambar2 majlis kat kl baru dapat
thanks to kak lisa,kak kin,abg zul and abg mohsein
gambar2 sgt2 cantik!!

kalau rajin nnt zue upload

4 comments:

PinkJamboo said...

Salam Zue, i'm really glad you like the album..btw, jgn simply simply makan ubat tau, anything kena tanye doctor dulu, sbb zue pun preggy kan... kesihatan zue n baby kena jage betul betul tau...take care dear...

Membuat sebuah blog yang bagus said...

Hai, visiting your fresh blog in the morning, nice to meet u ^^

watie said...

salam

dah sihat ke?

rosa zulfikhar said...

Baguslah..

Kisah yang bagus!

Tetep smangat n keep posting.



jangan lupa datang ke blog saya yah
www.rosadesain.blogspot.com

salam