Sunday, August 29, 2010

Ist update di Bulan Ramadhan

uiiiiillaaaa org pose dah masuk 18 hari zue baru kedek2 nak update
mahap la tawan2 kerana ibu mengandung ni ketika pose amat la lembik nye
serius..tp nak pose jugak kan
siang memang xlarat nak buat apa2..tp paksa diri jugak la buat apa2 yg patut
tapi natijahnya buat sikit penat cam baru lepas berlari 100 meter!

penah ada 2x terlepas bangun sahur
perghhhh wa cakap lu memang la berdoa cepat la maghrib
en.zas mmg dah suh bukak pose je tp zue cam sayang plak nak tinggal pose
risaukan jugak si kecik kat dalam ni tapi InsyaAllah xde pape2 kot
1st check up dalam bulan pose si baby ni dah 2.4 kg..naik banyak dari 2 weeks b4 tu
berat zue xnaik pon maintain je..xkisah la janji baby sihat je
alhamdulillah....

next week ade check up lagi 1st September
oh yes next week my pregnancy turns to 36 weeks
4 weeks to go...
mummy can't wait to hug you baby :)

1 comment:

tenax_technologies said...

Great blog!
Thanks for sharing.

--------
Tenax Technologies is a Belarussian software company delivering complex web solutions. We provide comprehensive software development for startups based on Java J2EE Spring Hibernate web2.0 technologies.