Saturday, October 23, 2010

Update Ringkas

assalamualaikum...

wah tetiba bagi salam ni...cam xsalah je blog berbulan x berupdate..last n3 masa 18 ramadhan,skg ni?? dah nak masuk raya haji kot
nasib baik password still ingat lagi nak bukak hehe

ok ringkas sepanjang x update ni

- raya cam biasa je tp ada la lain skit kan sbb 1st time raya sbg isteri
- yg paling best raya ke 9 zue dah bersalin hehe
- my sweety pie lahir pada 18 September 2010, 4.26 pm

cerita bersalin nak ke?xyah la kot ek panjang kang hehe

to the date zue ada lagi seminggu nak habiskan pantang ni
ui2 nak cepat2 abiskan ni xsabar gle, susah jugak berpantang ni huhu

skg zue kat perlis n en.zas kat kl huhu sgt sedih rindu sume ada la
en.zas siap tggalkan baju dia lagi takut anaknya mencari2

ok tu je wat masa ni

I LOVE U SO MUCH SYG!!

tu dia tetiba huruf besar, nampak sgt rindu gle.

2 comments:

oneyani said...

zue!da dapat baby ke??tahniah

letak la gambar baby..cerita la pengalaman tu

ehem ehem baju apaknye utk baby ke utk omaknye??ahaha

jemput ke majlis yani 20.11.2010 ni..hihi

Zue(Juju) said...

InsyaAllah next n3 zue letak gambar baby ek hehe

emmm omaknya pon tumpang pegang la baju tu hehe malu la i kak yani ni

anyway tahniah ye dah nak kwin dah xsempat pon jumpa kat kl huhu nnt kalau turun kl lg bgtau la ek InsyaAllah kalau ada peluang memang nak sgt ke majlis kak yani tu