Monday, November 22, 2010

I am addicted to Online Shopping!

menggigil poket suamiku mendengarnya haha
sejak bersalin memang dah jarang2 melawat shopping complex maklum la berpantang,jaga anak and so on buatkan mmg xdapat nak jengah la tempat favourite zue hehe
kalau kat kl tempat yg boleh buat zue jadi gile bak kata en.zas hehe is Jusco at One Utama

tp sebenarnya xkisah la Jusco mana pon zue memang akan menggedix semacam je kalau masuk haha
nasib baik dapat suami yg memahami alhamdulillah..
bile dah xdapat nak pegi ni rajin la plak nak browse2 internet tgk fesyen2 terbaru kan
the very 1st thing yg zue beli after abis pantang was baju from An-wardrobe but end up bg kat mak zue sbb bile zue pakai dah nampak cm baju pinjam plak mak zue kata hehe even my husband said so

dah terlepas satu..xpe bukan ke mana pun baju tu
and now zue tengah tunggu my parcel hehe beli baju lagi from Beau Bargain
actually this is not the first time beli ngan dorg coz dulu masa keje zue penah beli shawl dgn dorg ni..
baru settle bayar semalam dah ari ni zue browse satu blog yg jual shoes plak
and guess what???saya mahu beli jugak!!!!!
tp kene tunggu la kan jangan la tamak sangat time ni sume nak hehe

apa2 pun zue nak beli mesti tanya en.zas dulu n tunjuk ngan en.zas
biasanya kitorg akan chat n zue akan bagi en.zas link blog tu then dia akan tengok
kalau en.zas agree baru zue order

and yes because of zue suka sangat online shopping zue nak ajak korg2 sume pun membeli jugak hehe

I've open my own online shopping blog!!


and for now every tshirt only rm15 each hehe

feel free to visit yeah
dari masa ke masa zue akan update new item ok,by the way blog ni is not only sell baju ye barang2 lain pun akan menyusul nanti.


Happy shopping kawan2 mama!!

2 comments:

~dARlee zURiS~ said...

alahai.comeynye ayra pakai camtu

Zue(Juju) said...

ayra jadi mangsa minat mamanya yg mendalam kepada garfield hehe tp baju ni papa ayra yg belikan zue x ikut pun masa beli