Friday, November 26, 2010

Shopping is the best theraphy :)

sejak ada anak ni kalau kuar je mesti cari barang anak dulu apa2 hal g tuju kat barang baby
tapi sebabkan baby ni cepat membesar kan mak zue dah pesan jangan beli baju dia banyak sangat sbb sayang nanti sekejap je pakaikan
so nak mengelakkan membazir beli baju saiz besar terus kalau teringin sangat nak beli

but being a mommy selalu buatkan kita rasa ada je barang anak yang kurang kan
kang bedak rasa tak cukup la apa la kan
so mama nya bila boleh shopping?that's the use of internet
kita online shopping la haha

Ingat n3 ni tak?
well my parcel has arrived!! yeay
tengahari semalam zue bawak ayra tido dalam bilik dengan mama2 sekali tertido haha
masa terjaga tu adik zue bagitau "angah, parcel angah dah sampai"
I'm still in mamai-ness kan terus kuar tengok barang


mula2 tengok sampulnya dulu


my bag!!!

actually zue beli ni berdua dgn adik zue,yah..beli melalui facebook
yah amik warna hitam,zue mula2 nak warna pink tp bile tanya dah takde pulak so tukar la amik biru sib baik cantik jugak

another one parcel


address kasik tutup no hehe


and this is my top and cardigan and i love this two to the bits!

kain sangat lembut and sedap dipakai, being a full time breasfeed mommy I need a tops that senang nak selak hehe and this blue top sgt2 la sesuai utk itu
sangat puas hati la dgn blog shopping Beau Bargain ni
adik zue yg bongsu pun ade order baju jugak dah pandai dah budak kecik tu nak bergaya skang ni
sabar je la haku

selain drpd dua baju di atas zue jugak ada beli kat luar masa g buat passport ayra hari tu haha
kebetulan keluar and masa beli tu memang cepat2 je pilih takleh nak lama2


ni sume yg baru beli and belum pakai lagi haha

hai ayang ....eh tetiba haha

n kalau nak tau zue ade lagi baju yg dah lama beli tapi xpakai lagi
together with this four emm....ada 9 baju yg belum lagi dipakai!

sayang ayang sangat2..... eh tetiba lagi sekali kahkahkah *mati gue balik ni*

actually yg lagi 5 tu ada yg zue beli masa pregnant and masa dlm pantang pon ada haha
gile tak gile bini mu ini en.zas uhuk uhuk

so no more shopping for baju ye zue
kita beli benda lain plak lepas ni ye
eh! haha

p/s: zue xjadi balik kl ari sabtu,isnin plak sbb tiket train sudah bo liau


2 comments:

~dARlee zURiS~ said...

memang lah.dah ada anak nie,asyik2 anak..anak..anak je.
bila buka almari sdri,baru sedar dah lama tak bli tuk diri sdri.
makanya...jom shopping!
hahaaa
;P

Zue(Juju) said...

tau xpe..duit belanja pon banyak beli barang anak je dah balik rumah baru perasan barang sendiri tak beli hehe
nak shopping? jenguk la blogshop zue tu nanti InsyaAllah ada macam2 lagi zue jual hehe