Friday, December 17, 2010

1st Wedding Anniversary

n3 before this adalah ketika emo wakakaka
sbb malam tu boleh plak en.zas kena tahan road block tau je la kalau dah naik moto tu tak buat salah pun kena tahan jugak kan
dah bengang2 tu main taip je hehe

ok2 ade je celebrationnya cuma buat lambat skit la on 13th Disember sbb 11th en.zas keje sob sob
dah keje en.zas begitu kena redha je la

memang dah plan dari awal nak g The Curve so ke sana la kite

on the way to the curve..main2 jap dgn ayra dalam kete


saya memang xboleh nampak camera wakaka posing2 bagai dalam kete

sampai2 sana terus parking then jalan g cineleisure tujuan utama nak mamam kat The Manhattan Fish Market

bodyguard saya wakakaka
adik bukan main marah lagi zue letak pic ni dlm fb pastu letak caption "my bodyguard" haha

masa makan xde pic ye sbb sume lapar lapar lapar hehe
masa kitorg makan ayra letak dlm stroller,dia xnangis tapi duk menjerit2 mintak perhatian
comel je budak tetik tu
last2 cm sian plak dia jerit2 tu zue angkat la pegang jap

bukan xnak pegang tp sian dia bile tengok orang makan mula la mulut dia pon sama menguyah xpon main2 lidah tu cam nak makan huhu
nak di bagi kecik plak lagi

my small happy family :)



ayra n mama :)


"oi apa amik2 gambar orang ni " haha

after makan terus ke the curve jalan2 je tapi tula sekang ni bile ada anak skit2 tengok barang anak siap terbeli lagi haha


pilih2 baju utk ayra
geram betul tgk baju budak2 kecik ni comel2 xleh tak beli tapi zue now kalau nak beli baju ayra akan beli yg 6-12month punya sbb budak kecik ni cepat besar kan
ayra ni baju 3 bulan [un dah sendat mendat dah kat dia


nampak camera terus posing vain giler minah ni hihi


muka redha kena paw

jenuh pusing satu The Curve pastu g OU plak
ada pic gak kat sana tapi malas nak upload haha

so there goes my Anniversary celebration

alhamdulillah selamat setahun kami mengharungi segala dugaan yang datang,bahagia sentiasa and now sangat happy dengan kehadiran ayra
tengok gelagat dia hilang sume masalah

2 comments:

oneyani said...

kejap je dah setahun kan...skrg da ade baby comel..congrates dear

Zue(Juju) said...

thanks kak yani..alhamdulillah...xlama lagi kak yani pun ade baby jugak :)