Saturday, December 25, 2010

random update

tengahari td anta mak ngan led n adik zue blik perlis.dkat smggu jugak mak ngan led ada kat cni happy gle rasa ayra pn xla sunyi..starting next week tgl la zue n ayra je kat umah waktu siang.fyi zue still duk umah mertua zue siang2 mmg sume org ada hal masing2 so mmg xde org la kt umah.

alhamdulillah ayra xsusah nak dijaga InsyaAllah zue boleh handle sndiri dia.before this ade adik zue yg bongsu teman tp dia pon dah ikut parents zue balik.

Zue update ni pun en.zas dgn ayra dah selamat beradu dah,zue tak ngantuk plak lagi.dah ada anak ni time anak tdo la baru boleh nak buat hal sndiri kan tp honestly zue cakap zue xpenah rasa penat jaga anak kalau penat pun bile tgk muka ayra hlg penat hehe

Now ayra dah 3 bulan 7 hari..perkembangan dia alhamdulillah sgt2 memberangsangkan terlebih bijak budak kecik tu,habit baru dia skg suka hisap baju n sarung tangan dia.kalau kite dukung tu siap la sampai basah bahu kite dihisapnya.

Ketawa pun dah pandai tp kena pandai agah hehe

Eh k la ayra dah bunyi2 dah tu nnt zue update lagi(mcm la ada org tggu haha)

2 comments:

nurza said...

hai...best bace ayra da bsr...hehe...

Zue(Juju) said...

tengok gelagat dia lagi best hehe