Wednesday, January 5, 2011

I'm 24 now!!!

how time flies and i'm 24 years old now!!
sangat la cepat rasa huhu
but alhamdulillah bersyukur sangat dipanjangkan usia setahun lagi and dalam umur 24tahun zue dah ada pasangan hidup and ada seorang cahaya mata..

celebration sangat la berbeza tahun ni sebab dah ada anak kan
present dari my hubby? oh sangat la banyaknya sbb before b'day lagi dah shopping dengan jayanya haha maka kite anggap je la one of them sebagai hadiah hari jadi hehe
kitorang plak baru balik dari singapore 2 jan ari tu n aktiviti shopping masih tetap diteruskan di sana

siang tadi kitorg g makan kat johnny's xdela sempena b'day pon sbb xde celebrate pe2 pon mmg kitorg selalu g makan ctu tp bleh plak ayra meragam time tu memang bergilir2 la kitorg makan
ayra xnak duk dlm kedai tu sbb sejuk
dia mmg sensitive skit ngan sejuk panas xpe
di cepat xselesa bile sejuk
makan laju2 pastu nak balik la boleh plak tersinggah beli baby carrier utk ayra sbb selama ni dia duk dalam stroller je tp bile dia nangis ke apa memang kena angkat dukung jugak la kan so kitorg decide utk beli jugak baby carrier tu so that dia boleh duk dekat ngan kite tp xpayah dukung kan

malam plak my PIL ajak makan2 kat luar sempena my b'day
we off to Sungai buloh tempat makan my FIL
after that balik umah baru potong cake
en.zas belikan cake chocolate indulgence from secret recipe..heaven gile!


the cake


masa ni my FIL tengah nyanyi lagu happy b'day..terharu gile huhu
tengok dah ada anak nak ngadap kek b'day pon pegang anak sekali haha
ayra memang xleh nak berenggang dgn zue lama2 skg ni tu yg dukung dia sekali tu kalau x kang dengar la dia buat konsert hehe but she just an easy baby..alhamdulillah ayra xsusah di jaga cuma kena tau apa dia nak je


blow up the candle..nasib baik ayra xpandai tiup lilin lagi kalau x dia pun sama tiup kot hahaha


cake cutting

masa ni sebenarnya ayra baru pas nangis sbb MIL zue amik dia dari zue masa nak potong cake, ada la seminit je kot dia diam pastu terus "emmmmmaaaa....." ayra bunyik hehe(serius memang ayra nangis kadang2 bunyi camtu)
zue dukung terus diam..dukung je la sambil potong kek


tengok la muka selamba dia padahal baru lepas nangis beria je bunyi nya
camtu la celebrationnya..dah ada anak ni dengan anak sekali enterframe hehe

alhamdulillah ayra la hadiah paling berharga sekali zue ada utk b'day tahun ni
bersyukur sangat zue ada 2 keluarga yg sangat zue sayang,suami yg terbaik and anak yg senang dijaga
hadiah dari Allah utk diri zue...


my small happy family





4 comments:

nurza said...

touching...HAPPY BIRTHDAY...may ALLAH bless u n ur happy family...

Zue(Juju) said...

thanks faiza

oneyani said...

hepy bday dear

zue makin cun la skrg..ape rahsia eh?

n baby ayra sgt la cute comel montel..alahai

Zue(Juju) said...

thanks kak yani
makin cun kah haha de rahsia apa pun cuma zue ikut pantang lepas bersalin yg mak zue pesan je...
dtg la kl boleh jumpa ayra :)