Monday, January 10, 2011

Minum petang di luar


alkisahnya si Ayra ni memang la xleh diam di rumah
dia boleh bertahan takat tengahari je pastu mula merengek2 nak keluar
keluar xde main depan2 rumah ni, mesti kena naik kete ko
tu dia menurun perangai mama dia masa mengandung memang xleh lekat kat umah

rasakan wakakaka tapi mama suka ayra hehe
planning nye semalam nak lepak2 kat umah je en.zas pun xkeje
minah kecik ni bangun pon dah dekat kul 11 dia boleh bertahan la sampai tengahari masuk kul 5 je dia dah gelisah merengek2
kitorg apa lagi siap2 terus kuar tapi g dekat2 je la

kitorang g plaza damas pastu terus masuk Coffee Bean nak minum petang kata


chenta hati sayer :)


mocha latte kot nama dia lupa sudah


en.zas punya...double chocolate



sedang menikmati Red Velvet Cake..rasanya? sedap gile!!!!

masa masuk coffee bean my eye stick on glasses yg ada display kek2 sume sekali ternampak red velvet cake terus rasa nak jerit
en.zas pon bg green lite amik je la hehe
nanti ingat nak try yg kat Delicious punya la plak

ayra ni saje kat umah dia memang ngantuk + gelisah nak kuar kan bile bawak kuar tengok la......

tido plak dia hahahahahaha
senang plak tu tido nya tepuk2 skit je terus off to dreamland :)
hai macam2 ayra ni tau


mama n ayra hehe muka budak baru bangun tido

abis minum kitorg pun mencari jalan pulang
sekejap pun jadi la asalkan dapat kuar

a quality time with my family...heaven!

2 comments:

oneyani said...

alala comeynye..budak2 mmg suke jalan ape zue..tp betol gak sbb zue pon kaki jalan..so die ikot la tu..hihhi

Zue(Juju) said...

tula pasal hehe tp bagus jugak ada alasan nak kuar haha