Thursday, January 24, 2013

Birthday Getaway

Cerita dah basi,cerita 20 hari yang lepas haha
ok takpe sebab ada gambar saya berani la buat entry :)

saya dan Ayra balik ke sabah on 3rd January and 4th January was my b'day
dari KL lagi en.zas dah bagitau ada suprise takkan la saya nak tanya pulak kan hehe

Pagi2 4th jan baru pack tapi pack light je sebab just one night and dekat dengan rumah somemore but dekat tak dekat sangat la 30 minutes jugak la dari rumah
Pegi b'fast dulu dekat makan konlau mee terbayang-bayang dari kl lagi sampai Sabah memang terkam itu dulu

Kitorang stay kat Tune Hotel je sebelah One Borneo bagus tak suami saya amik hotel betul2 sebelah shopping mall haha sangat memahami isterinya
Check in pukul 2 lepas tu lepak-lepak dalam bilik dulu bagi hilang penat dulu
Bilik dia okey2 la kalau korang just nak buat short vacation ke sabah ni and takde niat nak stay dalam bilik je kan
very basic la bilik dia tapiiii boleh pulak masa kitorang datang ni tv dia rosakkkkkk T_T
takpela nak tido je kan huhu

lepas solat semua keluar jalan-jalan cari makan

Us..my cardigan from thepoplook


Mula-mula masuk Cotton On en.zas beli kasut saya rembat sehelai jeans yang dipakai keesokkan harinya haha
Ayra ada aktiviti lain pulak

cari benda tersembunyi kahkah ni la keje budak ni 


dah cucuk langit pulok :D



Lepas dari situ nak minum petang pulok pusing cari tempat nak makan light2 je sementara tunggu malam
Kitorang makan waffle kat apetah nama tempat ni lupa dah cerita 20 hari lepas kaaannnnn

tengah buat wordsearch


fries for her, semangat nye makan syg

Before maghrib balik bilik utk solat and mandi tapi en.zas zzzzzz kejap, malam keluar dinner and jalan2 jap and balik
mula-mula ingat nak balik rumah tengok MLM tapi rasa macam malas pulak dah check in hotel nak balik pulak malessss

5th jan check out jam 10 pagi
lepas check out pergi b'fast kat Old Town White Coffee

lately dah suka pulak duduk dlm stroller si kecik ni

while her mom camwhore jap kahkah



jeans baru from Cotton On, top pun dari Cotton On tp beli kat The Curve

sementara tunggu makanan....







3 years of wonderful marriage and a very beautiful baby...alhamdulillah










1 comment:

Erry Nick said...

Assalammualaikum Salam perkenalan. Semoga berbahagia hingga ke Jannah. jemput singgah di http://aenoyou.blogspot.com