Wednesday, March 4, 2015

Gerobok Zunozue

Gerobok Zunozue adalah buah tangan dari saya dan en.zas. Tujuan utama kami adalah ingin menghasilkan shawl custom made dengan harga mampu milik. Tidak seperti kebanyakan shawl yg diperolehi dari supplier dari kilang, shawl dari Gerobok Zunozue adalah atas inisiatif kami sendiri. Dari proses pemilihan kain, design dan penghasilan semuanya atas usaha kami sendiri. Buat permulaan memang kami menghasilkan shawl yg simple dan mudah untuk digayakan. Dan yang paling penting adalah ia amat sesuai untuk golongan muslimah kerana saiznya yang besar dan lebar cukup untuk menutup aurat para wanita.

Kami telah pun mengeluarkan first batch plain shawl iaitu Nabeela Plain Shawl dalam beberapa warna dan Alhamdulillah mendapat sambutan. Dan kemudian kami hasilkan printed shawl tapi belum sempat bagi nama sudah pun terjual selepas teaser diletakkan di Instagram kami hehe dan sekarang Nabeela Plain Shawl akan ada 2nd batch dengan 5 warna menarik yang segar mata memandang. Printed shawl juga akan menyusul. 

Instagram : @gerobokzunozue

Nabeela Plain Shawl - Leaves Green

Nabeela Plain Shawl - Papaya Orange

Nabeela Plain Shawl -Red Berry

Nabeela Plain Shawl - Sapphire Blue

Nabeela Plain Shawl  - Tiffany Blue

Harga hanyalah RM 28 SAHAJA BERSERTA POSTAGE.

Saiz : 2 m x 0.65m

Type : Wide shawl with curve edge (hanya bahagian bawah sahaja curve bahagian atas adalah lurus maka ia mudah dibentuk menjadi kemas depan dan belakang. Ia bukanlah berbentuk kapsul ya! )

potongan Nabeela Plain Shawl adalah seperti ini.


Jika ada sesiapa berminat boleh whatsapp pada 013-6245718. InsyaAllah akan segera dilayan :)

Dan jika ingin melihat koleksi kami yang terdahulu boleh follow kami di Instagram @gerobokzunozueNo comments: