Thursday, January 29, 2009

Relevan kah ugutan cam ni????

mula2 sy rasa cm malas nak update blog even en.zas dah bg pixas masa ktrg g perlis ari tu siap msg td tnya tp still wat bodo lg..
masa sy wat n3 ni sy tgh ym ngan en.zas chenta hati..
pas dia kuar kan statement ni trus sy rasa nak update blog..
**sy tau dia akan baca hehe

ni antara isi ym ktrg td..

en.zas : pam syg letak mana

: ari ni kita g beli yg baru k syg

sy : xnak2

watpe nk byk2

en. zas : knp tak nak ari tu syg kata nak beli yang barukan

kalo tak ayg tak bagi syg beli mekap kad guadian

*pam itu adalah inhaler sy

bleh plak dia ugut sy sebegitu..relevan kah ugutan spt itu...
ngehngehngeh rasa nak ketawa pn ade
sbb nye msti dia akan kalah klu sy wat muka sedih skit
muahahaha

sbnrnya sy bukan yg jenis pakai make up sbb en.zas slalu kte "xpayah la syg nak make up2, ayg lg suka tgk syg cmni"
terbatal la niat murni ku itu
tp one day terjumpa satu set make up yg complete kt guardian
sy mcm tringin nak beli tp waktu itu kekeringan melanda so hold la dlu konon2 nye
esoknye sy gtau sy termimpi kan bnda tu dia gelak2
ble sy dah termimpi2 means HARUS dibeli
agak nye sbb tu dia wat ugutan cmtu kot @gatau

2 comments:

PiNkLaDy said...

Salam.. Zue.. xtau pon kamu athmatic.. Sejak bile?? tp dolu2 pon kamu memang selalu sakit kan

zue said...

salam..pink lady(yus)..kna asthma masa blaja kt melaka dlu..waktu sekolah dlu slalu kna selsema je..