Thursday, June 18, 2009

Ni namanya takde keje...

semalam saje2 tukar beg nak pakai g keje
dah tonggang(btul ke word ni)kan sume isi dia tb2 rasa nak publish kat blog
actually kdg2 rasa cm berat je beg tp tgk barang kecik je
so smlm after dah kuarkan isi perut nya saje g snap gambar hehe


so ni la isi my bag..xkira la pakai mana2 beg pun isinye tetap sama
mmg xkan tggl satu pun

1. purse n beg hp
- ni of course bawak g mana2 kan..

2. 2 ketul wayar
charger hp china haha n lg satu cable hp sony ericcson

3. access card
mmg sentiasa di bawa walau di mana saje berada...sbb nak masuk kena touch kad ni klu xbwk means xleh masuk la

4. pendrive2
yg dalam uncang tu yg zu sendiri xsure pe isi dlm pendrive tu...muahaha

5.kunci umah
yg ada keychain garfield tu

6. nescafe 3 in 1
baru je bemastautin dlm beg..ingat nak minum kat ofis tp alih2 x berusik pn

7.roll-on perfume,lip balm,lip ice,compact powder,oil-control film,minyak angin
mmg sgt jarang guna klu berada di luar rumah kecuali minyak angin tu..depends pd tempat la..klu takat nak g OU pas balik keje tu mmg kim salam la nak guna..

8.panadol
yg dlm paket ubat tu..dlu main letak je dlm hbag tp pas byk panadol yg koyak plastiknya, terus masukkan dlm plastik

9.novel
mmg sentiasa ada dlm beg...zu rasa bnda ni la puncanya hbag berat...now zu tgh baca novel Shopaholic n Baby..

10. pam hikmat muahaha
benda ni klu xde dlm beg nescaya muka en.zas akan bertukar menjadi hijau spt incredible hulk ngehngehngeh dia cukup marah klu bile dia tnya benda ni zu xbawak...

2 comments:

oneyani said...

wah purse dkny tu..salah satu my dream skrg..hehehe

Zue(Juju) said...

kak yani tu bukan dkny la kak yani cyg...but Chevy je...