Monday, June 29, 2009

Sawadikappppp

sampai2 umah mak dah siap masak
perghh sedap tu...led cakap mmg langkah kanan la ktrg
siap2 sikit trus makan..oh nikmatnya dapat makan makanan mak masak
actually ktrg dah ade plan nak g sempadan..

klu balik perlis mesti akan pegi punya
tp b4 g tu zue ajak en.zas pegi kedai potong rambut
dah panjang okkk rambut dia..
puas pujuk suh potong kat kl xnak, katanya nak potong kat perlis
sbb murah gle

xcaya???
potong baru rm7..tu yg sje nak tunggu jugak tu
but in the mean time tunggu tu rambut dah rupa singa

siap2 balik mandi, terus gerak ke Padang Besa, Thailand
mmg ade bnda nak beli tp biasa la benda xniat nak beli pun msti terbeli jugak kat sna

baru lepas sempadan...kena melalui kastam dan imigresen Thailand..

haaa...ni yg paling best....
kenduri durian muahahahaha
ktrg berdua mmg gle nak makan durian dari kl lg
masuk sna bersepah2 org jual durian n sgt murah ok
sekilo baru rm2!!


mula2 amik 3 biji yg besar kat lori dia...try makan skit mmg sedap gle durian kampung
pastu timbang2 5 kilo which means baru rm10
zue pandang mak terus ktrg ketawa...murah gle
pe lagi trus borong yg kecik2 smpai 2o kilo!!
yg kecik rm1.30 sekilo..
so total sume baru rm36......bersamaaan dgn 4 plastik durian muahaha
best..best

tengok mak(tudung hitam putih) dah siap duduk dah...
bukak sebiji kat ctu jugak ktrg belasah
yg xmakan cuma yah sorg so ko duk diam2 dlm kete ye
gmbr adalah tidak center kerana tangan saya ada durian
tp gigih jugak nak amik gmbar siap ada gmbar jari sndiri lagi...tu pun nasib baik hp xjatuh..

seterusnya adalah acara shopping besar2 besaran smpai x hingat dunia
xde gmbar sbb mmg xingat dah nak snap2 segala
shopping tu lg penting muahahaha

1 comment:

oneyani said...

wah murah gler...kt trg sekilo da rm10!huh

yani pon sgt suke durian kampung yang tecik2 tu..best je mkn=)