Thursday, November 5, 2009

After Celebration

activity after makan...shopping!!!
actually xplan utk shopping kat cni sbb siang tu dah bershopping utk barang wedding ui ui

masa nak naik escalator nampak Contton On
cakap kat en.zas nak masuk jap
kuar dari situ en.zas tnya

"ada tak sayang?"

eh eh dah tanya tu silap besar tu

"ade tapi boleh ke beli hehe ?"

"beli la kalau sayang nak"

zue pun pe lagi heret en.zas masuk dalam tu tunjuk kat en.zas,fitting then en.zas dah kasi green light baru amik

sonok nyeeee hehe

muka puas dapat beli barang wakakaka

duduk2 jap pastu then en.zas cakap
"ayang rasa nak tengok wayang la..jom tengok nak?"


zue ok je...terus naik atas nak beli tiket

perhatikan mata saya ye wakakaka melilau sana sini
perasan x kat tangan kanan zue tu ade plastik besar?
it's actually present utk en.zas for anniversary tu

posing jap kat escalator

en.zas tengah pilih nak tengok cite pe

en.zas pilih nak tengok cite Ninja

sangat best tapi effect dia cam game skit
agak kurang real la sbb asal hayun pedang je darah memancut
eeeuuuuuwwwww...............

balik malam tu kul 12 baru kitorang exchange gift
hehe sukeee...







2 comments:

oneyani said...

korang ni very comel la..hehhe suke tgk tudung zue..cantek!

en.zas tu mmg baek hati ek..layan je zue..patot la syg sgt!hehehe

Zue(Juju) said...

comel ke? hehe comel la sgt dua2 gebus haha...

tudung tu pun en.zas yg pilih zue pakai tgk muka cm bulat je..

en.zas kalau baca ni kak yani puji dia mesti terkembang2 hidung dia kg hehe