Wednesday, November 4, 2009

The Celebration

Malam semalam zue n en.zas celebration our 2nd anniversary kat Delicious
1st time kitorang makan kat cni and end-up dgn sangat berpuas hati



snap pic dulu b4 makan hehe


order order.......

ni menu nya..en.zas tengah pilih
actually en.zas yg suggest makan kat cni zue on je

sementara tunggu order sampai zue layan novel jap
oh that's my new novel hehe New Moon

time ni borak2 ngan en.zas

now the food

our drink
plain water, sprite for me, smoothies Oreo share hehe, ice lemon tea for my luv fiance

Nasi Kerabu with rendang ayam (kalau x silap hehe)
my chenta hati punya

Thai crabmeat spagethini for me
and the taste was superrrbbbbbbb!! i mean for both.

pada zue memang banyak la dia letak tp sbb sedap zue memang usaha nak habiskan

sedap....yummy...nak lagiii!!

sayangku makan dgn tekunnya hehe

best gile makan kat sini..en.zas makan sampai nak bangun pun susah
kelakar tengok en.zas masa pas makan tu

zue cm biasa dah masuk dalam OU semangat shopping membuak2
haha

2 comments:

oneyani said...

sgt meleleh tgk spagethi itu!

korang baru 2 tahun eh..congrats dah nak kawen pon..akak dah nk masuk 3 tahun tp..hm...

Zue(Juju) said...

rasanya pun memang meleleh hehe

aah baru 2 tahun baru..tp kenal dah 8 tahun..thanx for the wish