Wednesday, November 12, 2008

hAPPy gILe!!

wakakaka... happy gle ari ni.berjaya wat sesuatu yg paling aku nak wat..klu aku ckp msti org gelak pnya n cakap aku ketinggalan zaman tp aku serius tgh gumbira ni:hippie2:
.aku tgh mengerjakan aku pnye blog skg ni:laptop:.tah bape kali tuka dah kali ni InsyaAllah puas ati dah kot sbb sahabat aku kate dah ok hehe :girl_4:.aku nasihatkan dia skali suruh wat blog(cm la pandai sgt aku ni).saje nak meramaikan je makhluk2 yg ade blog :hippie:

2 comments:

Cik Choki said...

malu nak ckp ye.. mesti berjaya pakai yang script greasemonkey. keke. tgk rupa paras entry dah tau dah

onkan la comment utk name & url. leceh kena sign in blogger

Chokilala.com

gingerbread said...

alamak malu la plak..org dah expect psl blog ni msti tau ek..