Sunday, July 19, 2009

Hadiahkah??

Start ari jumaat zue ngan en.zas ada kegilaan sikit.
tah hape angin yg masuk dlm badan pun zue tak tau.

mulanya cuma nak beli tudung je kat Jalan Tar
last2 benda yg di cari xdapat rembat selai je tu pun bukan yg zue cari2

pastu kitorang g Sogo plak untuk menjamu perut
dah plan nak masuk tapi pe2 sila isi perut dulu
zue nak masuk dulu tp en.zas berkeras ajak makan jugak dulu
"kalau ye pun nak gile nak shopping, makan la dulu"

baikkkkkkkkkkkk!!(wat cam sin chan)

masuk2 mula g surau dulu sembahyang sbb time tu dah maghrib
then start pusing2 dalam Sogo

g area ladies dulu tp xde yang berkenan pun
tukar g men's plak tp ini pakcik tak tau jugak nak beli pe

at last terjebak kat tempat sale beg2 n purse
perhatian!! kat Sogo ada sale POLO handbag!
tapi xjugak memikat

tiba-tiba............

en.zas datang tarik tangan
beria tarik ni

"ayang nak b tengok ni mesti b gile"

Carlo Rino puuunnn ade sale!

"b pilih lah mana b nak nanti ayang belikan"


tp still mahal la kan..emm terus tutup pintu hati *ayat geli-geli*

"xnak la mahal lagi la"

zue terus jalan g tempat td balik
en.zas wat muka bengang...dah agak dah mesti dia marah sbb cara td cam mmg beria2
last2 zue tolak camtu je kan

at last ......
"k la kalau ayang nak b beli ayang g la pilih"

xsampai bape minit tengok dia dah hilang
ingatkan tah mana dia pegi carik2
ropenye mmg dia pegi balik tempat Carlo Rino tu!

tengah sedap mengayat salesgirl sambil belek2 purse

akhirnya


en.zas yg pilih tp zue memang zue pun berkenan
zue plak tarik en.zas g tengok wallet jugak
n dia pun same amik yg ni

yg ni Valentino Rudy
compartment dalam memang best...besar2

so pe lagi pegi la serang Sogo!!

1 comment:

oneyani said...

bestnye..tibe2 dapat hadiah..jeles..jeles..=)