Friday, July 24, 2009

Kenangan kottt

comei x??
baru je wat tp x ingat hari pe...lupo sudah heee
tp motif nye bukan nak tunjuk benda ni tp....

loket ni lorrrr.....
ops! jangan nak kate zue gatal ok
ade cite sebenarnya di sebalik loket ni

cmni kisahnya....

dulu masa zue form 3 en.zas penah hadiahkan satu rantai silver
loketnyee??
sebijik cmni..
it's actually for my birthday yg ke-15...oh sweetnye saya ketika itu sila muntah
dan juga kecik wakakaka

en.zas pos dari kl coz masa tu zue duduk kat perak
pandai ko timing dia
kad n loket ni sampai betul2 pagi hari jadi zue
oh very the vangga okay

tp yg sedihnya rantai tu defect skit
xtau la jdnya masa on the way ke rumah tu or
mmg masa en.zas beli tp dia xperasan terus hantar
kadnye??nak tengok
ha nanti la kalau zue ingat zue amik gmbar then letak kat cni muahaha

masa tu belum feeling2 lagi
so cm xde rasa pe la tp musykil gak kan
mamat ni pehal la kasi wa rantai segala

zue pakai jugak cuma zue gantikan rantai tu dgn rantai yg lain
letak loket tu jugak

tp ade satu masa tu kitorang kena berkemas sbb nak pindah perlis
ha masa tu la loket ni hilang sob...sob...sedey
dah kocik bonar kan bile sepah2 cmtu confirm hilang

masa tu xrasa pe la kan
kitorang pn kawan on n off time tu

ble dah jumpa balik n couple n betunang ni
baru rasa cm rugi plak sbb barang kenangan cmtu zue hilangkan
kalo x boleh simpan bg anak cucu tengok

masa nak wat keychain hp ni en.zas yg terperasan loket tu
terus dia tunjuk n suh pasang
waa...soka...soka

thanx syg....love u so much


diakhiri dengan wajah tuan punya blog yg xberapa nak cun
muka org malas touch-up cmni la


p/s: pix adelah kabur kerna hanya menggunakan kamera hp je huhu
yang....bile nak hadiahkan b kamera seketul *wink...wink*

1 comment:

oneyani said...

comel la...owh dah lame la korang kenal eh