Thursday, July 30, 2009

Lupa

salam...

huhu agak bersawang dah ni kan
biasa la nak update tunggu mood masuk dalam badan dulu
ni pun xberapa nak ada mood sebenarnya

ari ni zue posa ganti tau hehe
semalam dah remind en.zas gtau zue pose ari ni

pagi tadi masa anta zue en.zas cakap

"ayang pose jugak la xmakan pe2 lagi ni"

"ok la tu pose sunat la "

semangat ni cakap konon2 nak pose sunat jugak
dalam kul 12.30 dia call

"b, ayang xpose la b"

"nape plak?"

"tadi g asignment ada orang ajak minum..ayang ikut la pastu terus minum dah minum baru ingat pose hehe ayang teman b bukak pose je la kang ek"

"emm..xpela"

bleh x??dia lupa ko dia tu pose
zue xkisah sangat pn bz sgt la kot sampai lupa.

saje nak letak pic ni
sebenarnya nak tunjuk baju tu hehe
zue beli online..dah lama gle dah dapat tp baru ari ni berkesempatan nak publish

zue beli dah Elegant Wardrobe
best sangat material baju tu..sejuk je..
sangat berpuas hati..masa dapat terus sms kak yani bgtau baju dah sampai

by the way pic ni kat the curve masa baru balik minum teh tarik
tetiba perasan ade unta sesat kat ctu
gigih suh en.zas amik kan pic hehe

1 comment:

oneyani said...

ehem2..mcm tersedak je..ade prg sebut ke?hehehe

thanx ye zue for buying that..tp material baju tu da best yang akak pnh jual..hehehhe skrg tggal yang hijau je selai