Monday, July 20, 2009

Teh Tarik Place

by the time zue taip ni tekak dah terasa-rasa nak minum teh tarik kat ctu lagi
memang best ok teh tarik kat TeH Tarik Place

semalam zue g yg dekat The Curve
zue x sure either ada branch kat tempat lain tp rasanya ada kot
en.zas yg ajak zue minum kat sini semalam

tengok gelas dia pun cukup la..tinggi sikit dari saiz biasa kat kedai makan lain
rasa dia memang.....kaw giler!

yg teh tarik zue punya, teh ais en.zas punya..

eh nape zue minum teh ais plak ni?

ni sesi mengetest minuman namanya
masa ni teh tarik zue belum sampai lagi so sebat je la yg ada dulu muahaha

selain tu kitorang order ni jugak
yg ni asam laksa
ok la tp still xboleh lawan yg kat tempat bowling kat OU

Roti Bakar with butter and kaya
memang sangat best dan besar..roti dia xmacam yg kat kedai mamak
besar siap boleh potong 3
yg bestnya masa dorg hantar tu orang tu akan tanya cukup garing x roti tu and if kite jawab x dia akan tukar dengan yang baru

en.zas dengan asam laksanya
zue kacau2 jugak la en.zas makan tp zue banyak makan roti bakar tu je

akhir sekali mesti muka tuan punya blog hehe

actually kitorang tengah tunggu nak tengok movie sebenarnya
kitorang nak tengok Skrip 7707
zue saje xnak google poster cite tu
xsanggup zue nak letak kat sini

memang serius seram giler cite tu
tu pada orang yg penakut cm zue la kan

serius zue memang sangat takut masa ctengok cite ni
the worst part is nak masuk toilet kat Cineleisure tu pon takut!

apakah?????

2 comments:

oneyani said...

wah bestnye..tp jauh la ngan akak..mencik lor=p

Zue(Juju) said...

xpe kalau datang kl roger zue nnt zue bawak g okk :)