Thursday, December 3, 2009

Mari Kayakan Jusco : )

semalam ada J-Card Day kat Jusco Maluri
gigih x kitorg sampai ke maluri pun pegi
tu semestinya idea giler zue haha
tp kalau xde j-card day tu x kuasa kot zue nak g sana

gile jammed jalan,tp mgkin jugak sbb j-card day tu buat jln jammed kan
one of the reason sbb jauh sikit dari tmpt kitorg biasa berada
yelah zue balik keje kalau x kat area damansara mesti ade kat area bangsar
kalau pegi pon mesti Jusco kat OU nuu

pegi tanpa tujuan dan barang yg nak dibeli mmg bosan
xtau nape smlm ape yg zue tengok sume x rasa nak beli
mgkin sejak akhir2 ni keje nye membeli je
yela jap2 kg beli barang hantaran xpun barang2 yg berkenaan la dgn wedding

masuk2 semalam zue jadik blur
teringat nak try Follow Me nye product yg baru tu
utk hilangkan blackhead..dah la smlm ade discount 20%

bila zue pegang je en.zas tnya

"nak buat pe tu?"

"nak hilangkan blackhead kat muka" (confident je jawabkan)

"syg mana ada blackhead sgt pun kat muka..xyah la beli"

terus letak balik...oh tensen
baru ingat nak try huhu

last2 g amik Foaming Cleanser Olay je sbb mmg yg tu selalu guna tp dah ditinggalkan kat perlis masa balik ari tu
after that menuju la kami ke tempat kasut dan baju
but end-up xde yg zue berkenan
itu yg zue paling pelik tu

actually kitorg ada voucher Jusco rm40 so ingat nak guna la
sbb xtau bile plak nak gunakan

last2 masa nak balik kitorg g tempat makanan borong air banyak2
ape motifnye pun zue xtau haha
yg pastinya

dua benda ni dah ada kat meja zue pagi ni hehe

2 comments:

~dARlee zURiS~ said...

paling tak suka g jusco kalau ada members day
ramai betol org
yelah..ipoh nie mana lagi org nak g.

Zue(Juju) said...

mmg ramai gilerr...masa ni sume org dah cm xde manners jalan pon main langgar2 je huhu