Wednesday, December 30, 2009

Tak tau nak letak tajuk ape

zue tau zue x upload gambar2 kahwin zue hari tu huhu
tp antara sebab2 nya adalah berzaman nak tunggu upload tu
but kat facebook zue ade upload sikit dah

xsempat langsung nak update blog skrg ni
n of the other reason xde mood nak update hehe

InsyaAllah esok malam zue, en.zas, PIL serta adik lelaki en.zas akan fly to Korea
flight jam 12 malam tp kitorg ade plan nak merayap dulu siangnya
tu pun kalau jadi la

ni zue upload sikit pic hari tu ye walaupun dah agak basi haha


sekian :)

for now!

3 comments:

Putri Nor Ashiqin said...

jujuuuuuuu ni kak put hahah ingat g tak

tahniahhhhhhh sudah kawennnn semoga bahagia sehingga ke anak cucu tau...

semoga happy berhoneymoon jugakkkkkkkkk

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

selamat pengantin baru....
=}
sangat chantek

zue said...

kak putri : mestila ingat lagi kak put..anyway thanks :)

kak yanie: tq kak yanie