Thursday, December 24, 2009

Sneezing

yes..now cmni la keadaan zue kat ofis
rasanya ofismate zue tension je takut terkena in fact ade yg dah bersin2 dah
but the problem is smlm zue dah mc dah xkan ari ni nak mc lg
maka dgn itu saya pun berada di ofis denga sehelai towel kecil berwarna putih

mlm td mmg dah susah nak tido siap datang dgn pakej batuk sekali
telan panadol and tido ingat pagi ni elok la
tp x jugakk...
dlm kete masa nak g keje dah makan lagi
tu pun sempat bergaduh dengan my hubby (dah tukar nama hehe)
sbb zue nak makan satu en.zas suh makan dua bijik

k fine xleh lawan kan telan jugak la
tp nape still x elok2? tension betul nak tggu sampai ptg
owh not petang actually sbb ade deployment mggu ni so kena tgu sampai malam
sh*t disitu....

nasib baik esok cuti but my hubby x cuti dia keje
jadi apekah agenda saya esok???
belum plan lagi wat masa ni

p/s: pic my wedding nnt2 la ek hehe

1 comment:

oneyani said...

dear...lame xupdate...cepat2 xsabar neh tggu gamba kawen..

get well soon dear