Wednesday, January 6, 2010

23 years old lady's babbling

yup i'm already 23!!!!
happy belated birthday to me on 4th Jan 10
knowing yg that time I was in Korea so no celebration plus i'm going to bed early but my hubby did wake me up at 12 midnight and wish me "Happy birthday sayang..ayang sayang sgt2 ngan sayang" and paling xboleh blah ayat dia "ok2 tdo balik sayang" hahahaha

kami dah selamat melanding kan kaki kami di malaysia pada jam 11.30 mlm 4th jan 10 and pg 5th jan kitorg dah start keje balik.so imagine how exhausted we are!
barang pon xsempat kemas tido dgn bilik yg tunggang-langgang.

balik smlm ingatkan nak balik terus but then en.zas ajak pegi OU dulu nak g money changer utk tukar balik duit Korea yg x habis pakai hari tu.
tp biasa la kalau dah masuk OU xde nama kejap2 je masuk mesti 2 3 jam kat ctu.

dan zue pun dah selamat merembat sepasang kasut kat Vincci *grin*
mula2 nak beli dua tp xde saiz plak yg satu lg tu so amik je la satu dulu
tu macam present utk diri sendiri la kiranya hehe

here skit pic masa kat korea hari tu




more pictures later ok @kenyit

7 comments:

ciare (^_^)v said...

salam :)
wuaaahh bestnya pegi korea :D

oneyani said...

amboi honeymoon kat korea tu...bestnye

Zue(Juju) said...

salam kak ciare
best jugak la tp sejukkk hehe

Zue(Juju) said...

bukan honeymoon pun just family vacation sbb PIL and BIL pun ade skali hehe

ciare (^_^)v said...

tak kira la...kira pakej honeymoon lar tu :) heheee....g jeju island x? dlm movie mcm best ^__^ <-- pengaruh tv tak sedar dah tua ;p

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

best nyer main salji...
=}

zue said...

kak ciare : xpegi sbb xtermasuk dalam pakej tu hehe sama la kite zue pun still lg terpengaruh dgn tv especially bile tgk barang haha

kak yanie : mmg best main tp pastu tgn kebas sbb sejuk :)