Friday, January 8, 2010

My Birthday Celebration at Office

zue memang nak update tp jenuh la pk nak update ape sbb gambor xde

nak update pasal kawen, pic sume dlm laptop and laptop xbawak plak
nak update pasal g korea, malas plak nak potong que pic kawen

so nak update pe?
korek2 folder yg ade baru tringat ade pic masa budak ofis buat suprise celebration one day after my b'day
ateee..dah 4 hb masih lg berjimbaan di korea cmno nak celeb plak kan

nak tengok pic tak?
ha hamikk ni.....

1st tengok kek dulu yo..bleh plak ade tersesat anggur sebijik kat ctu haha

ok pic adelah sedikit goyang ye anak2 kerna photog nye ade sedikit parkinson wakakaka tau kak sab zue cakap cmni meroyan dia kg
lilin dah ditiup dah..paling xbleh blah masa dorg nyanyi lagu b'day tu tb2 rangkap yg last tu dorg nyanyi "Happy b'day to Zue...kecik"...............boleh???
but that's the fact..i'm the kecik-test among them,not only in term of size but also age..i'm the youngest among them

mulut mengomel cabut white chocolate yg keping2 tu

potong time!!!! mamat sebelah tu nama dia achmed..memang setia dia tunggu sampai zue potong kek tu...lapo ye mat hehe

sempat lg dorg posing kat sebelah zue

antara budak ofis yg ada

makan time....

Thanks korang !!!

1 comment:

oneyani said...

nak gamba...nak gamba...zikir sampai zue upload gamab sume tu..ehehhe

adeh bestnye kek itu...

mcm kenal je itu clincher...beli di mana ya??huhu