Wednesday, January 27, 2010

Cerita Ahad lepas...

ni cite ari ahad...yup fine mmg dah basi tp pedulik la hehe

ahad tu zue pegi ofis dulu dlam kul 12 sbb ade keje skit..stay lama jugak la kul 2 lebih baru kuar dari ofis tu pun sbb dah give up dah nak buat n en.zas tercinta pon dah tertido kat meja sebelah tggu zue! hehe

so ajak en.zas kuar g makan..kitorg ade masalah memilih tempat makan skit skg ni...xtau nak makan pe..perancangan asal nak g Delicious tp xjadi.skg kalau nak makan en.zas akan tnya zue dulu apa yg zue nak makan, kalau xde zue suruh en.zas decide je..

last2 kitorang pun menuju ke The Curve la sbb ctu banyak tempat makan kan
jalan2 jap kat flea market tu then en.zas suggest g Italiannies sbb zue mmg dah lama tringin nak makan kat ctu

kitorg order ni


Toasted Bruchetta..kalau xsalah eja la kan hehe..emm sedap2..zue makan satu en.zas makan 3 haha sbb wifey nya ni asik mengulang makan ni


Shrimp Linguine...OMG...sedap gile..tp xtau nape zue memang pencinta udang tau but this time zue cm muak makan udang tu..tp spagetti tu mmg best!

yg ni....emmm...emmm....lupa nama dia haha ball yg kiri kanan tu lain2 tau isi dalam dia..yg sebelah kiri isi dia mcm kentang, yg sebelah kanan cheezy gile...rasa dia kind like yougurt???pelik kan..memang zue makan 2 bijik je yg tu..


muka manusia yg kenyang wakakakaka

senyum lebar je walaupun kena pau dgn wife sndiri hehe

kat Italiannies ni portion dia mmg bukan utk sorg makan..yg Shrimp Linguine tu actually bleh 3 org makan tau..zue makan ulang2 pun x abis2 lg..

ari ni en.zas cm ade janji nak bawak makan somewhere...emmmm..xsaba nak tggu balik! :)

6 comments:

~dARlee zURiS~ said...

nampak sedap tu
jgn terliur udah.
jenuh mr sharil nk usung ke sana lak kang
;)

zue said...

alamak kak zuris..sorry la kalau wat akak termengidam plak kan..tp mmg sedap2 sume makanan tu hehe

ciare (^_^)v said...

wuaaa sedapnyeee....terus TERmengidam.....;p

oneyani said...

oit..badan kecik je..tp makan byk yooo

ape ni zue..suke buat akak meleleh..kalau dekat xpe..ni jauh..uwaaaaaaaaaaaaa

Zue(Juju) said...

kak ciare:mengidam?pegi la ke Italiannies berdekatan anda hehe

kak yani: haha jgn xtau zue mmg byk makan tp selalu makan x abis...

zue saje je wat kak yani meleleh nak suh kak yani dtg kl hahaha

oneyani said...

ahahha how dare u dear!wargh!