Thursday, January 28, 2010

Makan Lagi :)

seperti yg dijanjikan..balik keje semalam en.zas bawak zue g makan kat Delicious!!!
mula2 macam x jadi sbb ade hal mlm tu

tp bile plan2 balik sempat kot nak makan
ok so kitorg ke Delicious,Bangsar..dekat skit xyah nak pegi kat OU
kalau xde hal lain mmg zue dah heret en.zas ke sana hehe

sampai je zue mmg x order benda lain still makanan yg sama masa pegi dulu

Thai Crabmeat Spagettini...oh...masih sedap seperti dulu..dan crabmeat nye adalah sangat sedap,sorry kalau wat korg terliur lagi hai ni hehe

Hot Honey Lemon...dia serve dgn honey..then pandai2 la kite tuang sndiri ikut manis cmne yg kite nak...memang best..lega kepala bile minum..zue amik air panas semalam sbb kepala tgh pusing huhu

ops! dah tggl separuh my hubby punya hehe Traditional Tomato Spagetti..pon sedapppp...tp zue tetap setia ngan Thai Crabmeat hehe

poonnnn dah tggl separuh haha Root Beer Float..emm yummy!

so marilah kite kenduri kan makanan tu sume hehe



sedap kan yang hehe nnt boleh pegi lg kan *sambil kelip2 mata*

balik dengan perut yg kekenyangan...pastu g setel kan hal kitorg..dlm kul 11 sampai rumah
relax2 jap zue mandi..en.zas??
dia boleh g main ps2..nak test game yg dia baru beli katanya..lantak la yang layan kan jela

malam ni nak cop dulu tv nak tgk dvd haha

2 comments:

oneyani said...

oit sedapnye..nak jugak!hoho

zue said...

memang sedap nyum...nyumm...hehe