Thursday, March 12, 2009

Kembali


nampak x 3 mahkluk kat atas tu???
ha makhluk2 ni la yg menyebabkan sy mc half day semalam
disebabkan dah menggaru2 kt ofis en.zas ajak sy ke klinik
so lunch hour sy g la skali doktor kasi mc half day
sy cm was2 gak nak amik sbb pikirkan ofismate dlm team sy pn EL
sy balik gak ke ofis pas makan tp atas nasihat sume
sy balik jugak tp dlm kul 3 cmtu la hehe

n mlm td sy dah rasa cm zombie kampung pisang pe kna mgenanya
b4 tdo mlm td dah lumur kan losyen yg ade gambar org tu
satu badan tu huhu
tp bukan nye balik2 tu trus sapu
bleh plak sy rajin tb2 g lipat baju plak siap kemas2 baju2 yg ade
padahal dah patut tdo dah

doktor kate sy kna scabies it's like hama la
sy pn xtau mana dtg nye
nak kate tmpt tdo ari2 b4 tdo sy kibas
bgun tdo pn sme
dah gatal2 b4 balik perlis ari tu tp kt kaki je
balik dri perlis dah kt tgn plak
en.zas bwk sy g PD konon2 kna air laut ok la

tp hampeh kejap je la hilang nye pastu gatal balik
then smlm disebabkan sy dah meraung satu mlm sbb
xleh tdo smlm dia bawak sy g klinik


*muka cm cool je kan pdahal time ni pn tgh gatal
picture was taken on last sunday..




1 comment:

PiNkLaDy said...

Zue.. dah baik belum scabies tu??
Kamu xboleh kibas jerr tempat tido tu..
Cadar, selimut, baju..kamu kene basuh dgn air panas.. kalau susah kamu basuh jerr dengan dettol..
tilam and segala binatang yg ada atas katil kamu kene jemur dia tengah panas.. baru hama tu mati...
=) org pon baru jerr baik kena tu...
Hampeh tol...