Wednesday, March 18, 2009

Sangat x sihat



nampak x muka ini budak??
adakah anda rasa muka sememeh cmtu patut berada di ofis ari ni?
nampak kat tgn tu ade pe?
ye..betul..tisu..
dpd smlm lg dah mcm pe dah duk mngusung tisu
dan di saat n3 ini dibuat sy dah mcm m16 yg xbenti berbunyi..bersin la pe lg
actually mlm td dah demam..badan dah panas smpai sy dah menagis2 okkk..
mgalahkan budak kecik...tp mmg sy dri kecik ble demam akan nangis sbb xtahan
panas badan..tp smlm sy lg nangis sbb tringat kat mak n led sy
klu dorg ade kan best bleh jga ble sy demam

dlu2 sy igt lg ble demam nak ngan led sy akan lumurkan kpala sy ngan air asam jawa
panas badan tu cpat turun..tp kt cni sape nak wat kan cmtu kt sy??
huhuhu..
tp dlm demam2 tu ngada2 jugak nak mkn Big Apple..
kekdahnye??sy ngan en.zas ke OU semata2 nak beli donut tu
tp last2 nak mkn pn kna paksa dlu sbb mmg xlarat nak mkn

en.zas plak cm bengang sbb sy xmkn2 ubat even dia dah ckp byk kali
bukan xnak makan tp xlarat lgsg nak amik
kejadian berlaku di dalam kete pas dia amik sy dri ofis
huhu sgt sedih
lg la sy tringat kt mak ngan led sy
mgkin en.zas xperasan sy demam kot sbb tu dia angin skit ble sy wat xreti ckp die
tp ble dah tau badan sy panas kelam kabut nak ajak g klinik tp sy xnak
last2 dia beli cool fever
xbeli sekeping 2 sekotak trus dia beli
ha tampal la smpai abis pn xpe..

1 comment:

mama mya said...

kesian zue x sihat.. sure rasa x bestnye badan tuekan.. hope cepat sembuh

psstt zue anda telah di tag :)